Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Behöver en ny hudvårdsrutin.

publicerat i Allmänt;
Min gamla hudvårdsrutin.

 
Min hy är verkligen INTE den bästa nu som gravid. Speciellt runt munnen, där är den hemsk 😭 Men sånt brukar vara hormonellt, alltså en hormonrubbning kan påverka huden kring dessa områden. Precis likadant var det under förra graviditeten.

Som bäst hy hade jag när Cornelis var 5-6 månader gammal. Jag ammade fortfarande mycket, men hade väl börjat dra ner på det litegrann. Åå, hade typ inga finnar alls då. Så skönt var det!

Är alltså i behov utav en ny hudvårdsrutin, även om jag verkligen inte tror att det kan lösa mina problem helt. Men bättre kan det bli. Vill ju inte använda "fel" produkter för min problemhy.

Gjorde ett hud-test från Skincitys hemsida med massor utav frågor och skickade med en bild på min osminkade hy. Dem kommer göra en analys och föreslå produkter inom 3 dagar. Väntar spänt! Testa ni med om ni vill (se länk ovan!)

/R.


Kommentera inlägget här :