Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Uppdatering om livet.

publicerat i Allmänt, Personligt;
 
 

Igår hade vi gäster som kom med denna lyxkorg. Asså hur gulligt? Och de hade även med sig en present till Cornelis. Vill nästan gråta vad fint.


Blev inga foton tagna varken i fredagskväll eller igårkväll när vi har haft folk över. Har känt att jag bara velat vara i nuet med våra vänner. Är så glad för det umgänge jag och Jonas har ihop. Några man riktigt vill hålla hårt i.


Lilla älsklingen imorse innan årets julkort togs. Han såg inte ut som på bilden ovan, ville bara flika in med det. Så kul att ha små fotograferingar iallafall.


Skrapsår på näsan efter litet pladask i parken. Det hände tidigare i veckan när vi hade en lekdejt med en mamma + barn jag lärde känna under föräldrarkursen vi gick när barnen bakades. Så kul att ses igen!


Far och son. Så så så tacksam för Jonas. Han orkar när jag inte orkar. Vad hade jag gjort utan honom?

 
⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   

 
Hej kära fina ni!
 
Tack för att ni fortsätter kika in här och kommentera trots kass uppdatering. Har verkligen inte mått så bra och känt mig så himla låg. Har fått ångest över sociala medier av alla dess slag istället för att inspireras till ett driv som jag kunnat känna tidigare. Trist! Om eftermiddagarna när Jonas kommit hem från skolan har jag inte orkat göra något annat än att ligga på sängen och titta på Ullared. Haha, men en helt underbar serie i min mening!
 
Självklart kommer uppdateringarna komma igång igen. I mitten på kommande vecka hoppas jag kunna gå ut med en superrolig nyhet, så hoppas ni hänger kvar tills dess! Tror det kan bli riktigt riktigt bra!
 
Vill önska er en fortsatt fin helg även om den börjar lida mot sitt slut nu.
 
 
Kram / R.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karinora:

Äåååhhhhh blir aaallltiiid såå så nyfiken när du har en hemlis du sedan ska dela med dig!! Jag är en super nyfiken person och vill alltid veta allt! 😆 Minns hemlisen du skulle berätta ang ert giftemål! 😆 var också supee nyfiken då! Och nu tänker jag att du är gravid eller något! Haha jag vet jag går alltid så långt... men tack för en bra blooogg!! Den ända jag läser faktiskt...

/ från en nyfiken tjej 😜😜❤️

2:a kommentar, skriven , av Emelie:

Man kan inte alltid vara på topp och det är helt okej!

Kommentera inlägget här :