Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Barnrum & sötaste åldern.

publicerat i Allmänt;
 
✩  ✩  ✩  ✩  ✩
 
 
 
 
Några detaljer i Cornelis rum. Älskar att vara där inne och mysa. Vi läser mycket om dagarna. Men är såå less på hans böcker nu, haha. Måste fixa några nya 😊

 
Lillördag idag och det känns bra. Är taggad inför kvällens avsnitt av Bonde söker fru. Men innan det ska vi äta fiskgryta ihop hela familjen. Så det blir till att börja med den i god tid så att barnet inte hinner bli sådär superhungirg. 
 
Cornelis är ju 15 månader nu, och jag tror banne mig att detta är den mest underbara åldern. Allså han är SÅ GO!! Kan även beror på att han har haft ett gäng otroligt bra dagar nu också - sovit/ätit bra och varit på allmänt gott humör. Han har nära till skratt hela tiden vilket är helt fantastiskt. Den här åldern mellan 1 och 1,5 år är alla barn så extremt söta också. Det är som att de vuxit i sina drag, fått sina personligheter och blivit små personer.
 
När jag tittar på Cornelis kan jag knappt förstå att jag skapat honom. Vi har det verkligen så gulligt om dagarna jag och min son. Busar, leker, myser.
 
Han och jag ♡
 
 

Taggar: barnrum, familj, livet, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emelie:

Vilka söta djur han har på väggen att pilla på! Var har du köpt dem?

Svar: Ellerhur😍 Dom är från Stickstay.se☺️
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :