Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Där jag trivs.

publicerat i Allmänt;
 
 

Sängbilder från igår lördag. Min älskade fina pojke. Han och jag genom allt. Kommer finnas vid hans sida så länge jag lever. Alltid stötta, peppa och älska.

 
 
Nyvaken 1-åring med ruffsigt hår 
 
Hej vänner! 
 
Det var några dagar sedan sist. Vi har nog haft fullt upp antar jag och då gäller det att försöka lyssna på vad kroppen behöver. Just nu befinner vi oss i Täby hos Cornelis farmor och farfar. Som vanligt är det lika mysigt att vara här. Nyss var vi ute på en långpromenad i skogen, och när man kommer in kan man alltid räkna med att åtminstonne en eller två brasor tänds. Vi ska snart bege oss tillbaka till Uppsala vilket känns sådär om jag ska helt ärlig. Tycker så mycket om att vara här i trakterna där vi faktiskt växte upp och alltid när det är hemresedag på söndagar känns det deppigt. Önskar att jag inte kände så..
 
MEN, jag ska precis undersöka möjligheterna att boka in mig och Cornelis på simskola igen (som vi gick på i våras) vilket säkert kommer få mig på lite bättre tankar! Något vi ska göra bara jag och sonen, gud så mysigt. Annars blir det veckoplanering utav mat och storhandling senare under dagen. I vloggen som kommer upp på tisdag kan ni få kika på hur vi brukar tänka inför veckorna, något vi nyligen börjat med!
 
KRAMAR / R.
 
 

Taggar: barn, familj, livet, mamma, mammablogg;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anneli:

vilken charmig liten kille :)

Kommentera inlägget här :