Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

En grym rätt.

publicerat i Allmänt;
 
 
En favoriträtt hos oss är ceasarsallad! Blir så gott att göra egen dressing (som i detta fall dock misslyckades), egna krutonger och goda smakrika körsbärstomater. Detta går dessutom snabbt att få till, och med ett litet barn hemma får maten ju gärna gå snabbt att tillaga så att säga! Just denna rätt äter vi dock inte ihop med Cornelis. Han fick hemmagjorda kycklingköttbullar i miniformat och pasta när vi åt detta.
 
En annan favoriträtt som vi "hittat på" ganska nyligen och snart förätit oss på är nachos med kikärtor. Man steker alltså kikärtorna i paprikakrydda, slår på bladspenat och fetaost i pannan i slutet så att de precis får lite hetta på sig. Vid sidan om gör man en salsa på mango, rödlök, koriander, olja, salt och peppar. Sen kör man på kikärtshistorian och salsan på ett gäng nachos på valfri tallrik, avslutar med att klicka på lite gräddfil och dutta på lite sweet-chillidressing!
 
Enkel men god mat för den som inte har överdrivet mycket tid tillgodo. Så det var det om det, ett matigt inlägg ikväll. 
 
/R.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av iseedee:

Vad gott det ser ut. Så himla gott med egna krutonger.

Kommentera inlägget här :