Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

En händelserik dag.

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
Min mysigaste morgonchillare imorse. Han vill alltid ta det lite lugnt när han vaknar om mornarna. Gärna gosa en stund i soffan i min famn och titta lite på barnprogram. Hans blåa kaninsnuttis är med honom typ överallt. Dör vad gulligt.

 
HEJ!
 
Oj vilken dag vi haft, riktigt händelserik. Men det är kul! Kul när det händer en massa saker, saker som inte händer varje dag. Detta har bland annat inkluderat ett lyckat gympass för mig på dagen och matmarknad med hela familjen på kvällen. Men mer om det i vloggen som kommer upp på lördag, den blir mysig tror jag!
 
Jag är verkligen heeelt slut, nästan så jag svimmar när jag går. Det är intensiva dagar med en vild 15-månaders, men han är SÅ underbar!! Alltså särskilt just denna kväll, vilket charmtroll. Han måste ha varit upp i varv efter att ha varit ute på stan en kväll när han egentligen borde legat hemma och sovit. Men han bjöd på värsta showen här hemma ikväll, delade ut blöta pussar från höger till vänster och fick både mig och Jonas att gapskratta flera gånger där vi låg på vardagsrumsmattan och tittade på honom när han levde om. Tänk att vi har honom, vilken lycka!
 
Vi hörs imorrn igen! KRAM / R.


Taggar: barn, familj, livet, mamma;

Kommentera inlägget här :