Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Ensamtid med sonen och tidiga mornar.

publicerat i Allmänt;
 
 

Vet ni vad jag tycker är så himla mysigt? Att istället för att plocka ner ett halvtrist brödpaket i mataffären gå till ett konditori och köpa bröd där. Det händer ibland, och blir alltid lika glad om mornarna när jag vaknar och kommer på vad som väntar!


Bästa kombon. Smakrik långt lagrad ost och paprika.


Någon annat som händer ibland är att ljusen tänds om mornarna. Ska banne mig göra det varje morgon från och med nu, finns inget mer stämningshöjande. Extra mysigt blir det om man sätter på lite bakgrundsmuik. Dessa bilder är iallafall tagna för någon morgon sedan.
 
 
Godmorgon!
Åå, är helt slut. Cornelis har vaknat 05.30 två dagar i rad och även om våra mornar är såå mysiga hade jag gärnat legat kvar någon timme längre i sängen. 
 
Jonas är iallafall i Polen och har det bra. Jag och Cornelis får iallfall besök utav hans mormor och morfar idag vilket blir bra. Igår sällskapdades vi av min kompis Mi (lunch och solprommis + lek för barnet) och idag får vi alltså också sällis.
 
Asså förlåt om mina texter är så tråkiga just nu, men har verkligen NOLL känsla eller inspiration till att skriva något hejjigt eller snittsigt inlägg 😞

 
 Så vi säger så så länge! / R.
 
 
 

Kommentera inlägget här :