Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Familjeutflykterna i mitt hjärta.

publicerat i Allmänt;
 
 

Godkväll söndag! Hoppas ni mår bra. Jag mår faktiskt superbra just nu, skönt är vad det är att vara i god sinnesro. Annars händer det att jag har lite söndagsångest. Men asså vår dag!! Vi har gjort en helt fantastisk familjeutflykt till Wenngarn som ligger utanför Sigtuna. Dessa helger med dessa utflykter är det bästa jag vet.


Vår lilla galning som har nya grymma ytterkläder från P.O.P njöt av att få springa runt på stora öppna ytor. Så kul att stå på en punkt och se var han tar vägen om han får välja själv.


Jonas och Cornelis. Ser ni himlen också eller? WOW!


Och i detta lilla drömsamhälle (ja, vi gick faktiskt runt i området och drömde att vi bodde där) finns både ett fantastiskt café i en ladugård men också en liten stuga där dem serverar helt fantastisk vedugnsbakad pizza där vi åt vår lunch. Vill nästan gråta vad gott det var. Och hur många gånger är det socialt accepterat att skriva att något är fantastiskt?


Älsklingen satt med så snällt när vi åt pizza och fick smaka utav kanterna. Han vinkade häftigt med armarna och gnällde otåligt när det tog för lång tid för oss att riva av nya kanter. ÄLSK!!!


Jag och min son. Som inte vill vara med i bild.


Jag och min son igen. Som inte här heller vill vara med i bild.

⋆    ⋆    ⋆    ⋆    ⋆    ⋆    

Man blir ju hel av att åka på utflykter om helgerna. Få göra sig lite helgfin, äta något gott, spendera genuin kvalitetstid med hela familjen. Detta är livet!
 

Önskar er ett fint avslut på denna vecka, och tack för att ni kommenterar så fint på min blogg. Jag läser alla kommentarer och blir verkligen rörd ska ni veta.
Gulliga fina ni ♡
 
 

Taggar: barn, familj, helg, livet, mammablogg;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Pernilla Andersson:

Ni verkar ha haft en mysig söndag
.. håller med dig att det roligaste är att göra små utflykter.. det är mysigt..

Kommentera inlägget här :