Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Halloween.

publicerat i Allmänt;
 
Jag och vilddjuret imorse. Båda väligt o-halloweeniga. Jag har testat en ljusare färg i håret också, kul att prova något nytt. Så ledsen över att min hårkvalitet inte är bättre att jag kan ha lååångt hår.. Får nöja mig med axellångt!
 
 
Halloj!
Ja, idag är det tydligen halloween då. Något vi inte kommer fira på något sätt. Rätt trist ändå. Har inte ens köpt hem godis, vilken unge går lixom i dessa nybygda våningshus och knackar dörr? I framtiden när Cornelis är större och förstår mer ska jag definitivt göra denna högtid till en mysig och rolig tradition. Pyssla, karva pumpor, måla läskiga ansiktsmålningar, äta spökgodis och laga svartfärgad pasta och annat halloweenigt. Men än är vi inte där!
 
När Cornelis vaknar från vilan ska vi ut på stan, förmodligen gå förbi Bibblan en stund. Men innan det ska jag passa på att vila på soffan och se min favoritserie Ullared. Den kräver lixom inget av en, man blir bara upplivad att se alla dessa människor gå lös i ett varuhus. Rester ska jag äta också, soppa blir det!
 
Hej så länge, kram på er!
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Karinora:

Ååhh härligt med nytt hår!!! Vill själv bli blond... men är sååå osäker på vart man ska fixa det då senaste gången jag var blond vart det bara kaos... men men. Fint blev det på dig iaf!

2:a kommentar, skriven , av Victoria:

Kul att se engagerade mammor med sina barn. Jag och min sambo firar inte Heller halloween och om det låter konstigt men vi äter inte godis heller men vi bjuda gärna barnen på andra goda saker liksom frukt och torkade äpple, nybakat om de kommer att knacka på dörren!

Kommentera inlägget här :