Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Helgens utflykt med familjen.

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bildbomd med härliga höstbilder från familjeutflykten i lördags. Älskar verkligen Ulriksdal, det var där vi var. Så sjukt fräsh mat i trädgårdscafeét (som är galet populärt, men man får ha tålamod i kön och bordsmässigt löser det sig alltid). TIPS TIPS om man är i Stockholmstrakterna!
 
Annars ny vecka, och vi har inte mycket planerat. Det blir lite gym/barnpassning, eventuellt sångstund i skogen och givetvis öppna förskolan. Sitter i skrivande stund och planerar årets julkort (för sånt skickar man väl ut nu när man är en familj hehe?) vilket ska bli så mysigt. Får lite flashbacks till när jag ordnade allt inför Cornelis dop. Det var så himla kul verkligen!
 
Önskar er en fortsatt fin dag / R.
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av iseedee:

Vad mysigt att leka lite i löven. Hösten är så fin. :)
Och maten ser riktigt god ut.

Kommentera inlägget här :