Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Höstfint.

publicerat i Allmänt;
 
✩    ✩    ✩
 
 
I helgen när vi var i Täby passade jag på att plocka på mig lite vass när vi var ute på promenad. Har sett att detta påfund cirkulerat väligt mycket i sociala medier nu!
 
Godmorgon fina läsare! Tack för att ni tittar in! 💖
 
Vi ska snart börja göra oss redo för gymmet och barnpassning. Egentligen är Cornelis lite snuvig, men tror det går bra ändå. Herregud, alla ungar är ju snoriga typ jämt känns det som, man kan ju inte isolera sig för minsta lilla. Skulle man förhålla sig till minsta lilla snuva skulle man aldrig komma utanför dörren. Så tycker jag iallafall. Jag bryr mig inte om nån annan unge är snorig på öppna förskolan t.ex.
 
JAJA! Det är så kul, för har verkligen fått värsta nytändningen för matlagning. Längtar redan till jag får börja med kvällens middag. Vi har ätit så himla gott de senaste dagarna. Känner mig nästan piggare för att maten varit så pass hälsosam och varierad också. Har märkt att jag blir helt urlakad av att slarva med maten, typ när man äter rostmackor till middag.. Fy!
 
Det var det jag hade att berätta för nu. Haha, önskar er iallafall en fortsatt fin dag! 😌
 
/R.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emelie:

Jag känner såå väl igen det där med maten! Det kan förstöra en hel dag om man äter något skräpigt/icke-matigt.

2:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Vad fint det blev med vassen!

3:e kommentar, skriven , av Tess:

Åh, så fint! Jag älskar verkligen höstpynt :)

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Hej. Förstår det, rostat bröd till middag för ingen glad eller pigg! Finns som du säger så mycket gott, enkelt OCH nyttigt att laga🥦🥑🍅🍆

5:e kommentar, skriven , av Sarah:

Vass är riktigt fint :)

6:e kommentar, skriven , av Ida:

Vad smart att plocka själv :) Ska ut och kika vass och fina kvistar jag med, så mycket fina färger ute i naturen nu :)

7:e kommentar, skriven , av Camilla Persson:

Fina bilder 😌

Kommentera inlägget här :