Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Jag ska INTE klaga.

publicerat i Allmänt;
(null)
Juice och macklunch vid ån 💕
Cornelis ligger däckad efter röj på öppnis.
Rätt jäkla fin stad att vara mammaledig i ändå?

Ny vecka! Hoppas ni mår bra!

Hur najs ser inte min lediga stund ut just nu? Sitter alltså längs med ån utan jacka och solen skiner på mig. Äter lunchen och Cornelis sover. Har absolut inget att klaga på att jag kan sitta såhär. Fint att vara mammaledig. Njuter som bara den!

Hela förmiddagen spenderades som sagt på Pelles Öppna förskola. Både han och jag älskar att vara där. Så mysiga pedagoger som jobbar där och kul att träffa andra vuxna och barn. Inte för att Cornelis bryr sig så mycket om de andra barnen haha. Han är glad bara han får springa runt som en galning och åka rutchkana!

Ville bara säga också att den här bloggen kommer fortsätta vara aktiv varje dag på samma sätt som alltid. Hade tänkt byta adress pga efternamnsbytet men jag väntar med det. Hette ändå Lindström i 24 år. Så ni vet och jag hoppas ni vill stanna kvar här 🤗Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Camilla Persson:

Åh vad mysigt! ☺️

Kommentera inlägget här :