Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Mysmorgon.

publicerat i Allmänt;
 
 

Världens gosigaste. Älskar att vakna om mornarna och gå ut till honom i vardagsrummet där han sitter med sin pappa. Kramarna då är de bästa. Och tack Jonas för att du tar mornarna!


Cornelis lära-gå-vagn. Den som knappt kom till använding när han faktiskt skulle lära sig att gå. Numera används den mer flititgt. Han vill gärna bli runtkörd i den utav oss, alternativt att han själv kör runt sina bilar i den.


"Läser" lite bok.
 
Godmorgon!

Jag sitter och laddar upp för eftermiddagens träningspass på Friskis. Hoppas Cornelis sover länge nu så att han är pigg och på bra humör för att barnpassas. Han börjar väl ändå känna damerna där nu!?
 
Jag har nog inte nämnt det, men Jonas ska åka bort mellan torsdag och söndag så jag och Cornelis blir själva. Han ska till Polen med sina bästa grabbpolare och jag unnar honom det så. Klart han kan fortsätta göra sånna saker trots att han fått barn. Förra helgen var han på fest med sina klasskompisar också, hemma vid 03.00 på natten. Är glad att han kan få den delen också! För jag vet att han tycker om att få festa någon gång ibland och bara få vara ung, även om jag vet att han är tacksam över familjelivet vi också har. Jag kan såklart också gå iväg på "kvällsgrejer" om jag så vill. I våras var jag ute några gånger vilket var sjukt kul och smått befriande också på något sätt. Om någon helg ska jag på en väns inflyttningsfest också. Bästa av två världar!
 
Önskar dig en fin torsdag / R.
 
 
 

Taggar: barn, familj, livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :