Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Nu längtar vi.

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
Bilder från dagen. Hur fin är inte Pelle Svanslös lekpark här i Uppsala?
 
Nu vill jag ha hem Jonas så otroligt mycket. Har varit rätt slitigt faktiskt att ha varit helt själv med Cornelis egentligen sedan i onsdags.. Känner verkligen att jag saknat avlastning. Det dumma blir att tillslut känner jag mig dålig för att jag inte orkar vara tjoig och skojig med honom. Orkar ju inte hålla låda hela dagarna lixom.
 
Men men. Snart kommer han och då tror jag vi ska beställa sushi. Inte sugen på något annat, och då ska man väl följa den instinkten?
 
Vi hörs imorgon när jag har bättre energi. Men hellre ett inlägg än inget tänkte jag!
 
 
/R.
 
 
 

Kommentera inlägget här :