Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Nu tar vi helg.

publicerat i Allmänt;
 
♕     ♕     ♕
 
 
 
 
Gott med brownie tyckte Cornelis. Så kul att låta honom smaka på lite hembakat fika ibland!
 
⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆
 
Hej vänner!
 
Sitter helt slut i soffan och försöker hitta något att se på. Vi har just nattat lilla älsklingen och ätit kyckling med pasta till middag. Gott!
 
Planer för imorgon är att åka ut till ett naturreservat här i Uppsala och grilla korv. Därefter blir det en långpromenad längs med ett spår i skogen när Cornelis sover. Längtar en massa till det! Gäller att planera, då blir det oftast bra! Och vår kräsna lilla pojke kommer garanterat äta utav korven också, en av få saker han faktiskt äter. Försökte servera honom en nyttig grönsakspsta här ikväll, totalt förgäves. Vi stekte på lite kycklinglår till honom istället som han åt med god aptid sittandes i soffan när han omvartannat klättrade runt.
 
Berätta gärna om ni ska hitta på något mysigt till helgen!
 
KRAM / R.
 
 

Taggar: familj, helg, livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :