Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Nytt.

publicerat i Allmänt;
 
 

Vi har köpt lite nytt till Cornelis. I och med den nya säsongen behövde han lite nytt. Föll för denna ljuvliga stickade kofta från H&M Baby Exclusive med matchande brallor!


Hur gullig liten huva med en boll? Den kommer han lacka ur på tror jag för att den inte går att få loss, haha. 
💖


Har även uppdaterat mitt sminkförråd lite. Satan vad kul asså! Ett helt nytt kit för basen, perfekt! Var less på mitt gamla mineralpuder från Tikei som har en tendens att fort lossa från min hud.


Detta rouge har en perfekt färg, ellerhur? Så diskret men blir ändå så sött på kinderna. Med lite skimmer i också! 
😍


Sist av allt vill jag bara visa denna söta lilla elefantöron-växt. Älskar elefantöron, och har hört att den är en jäkel på att föröka sig!? Den fick vi iallafall utav våra kompisar när de var här på middag i lördags, gulligt!
 

⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   ⋆   
 
HEJ TISDAG!

Jag och Cornelis har haft en lika mysig dag som vanligt. Efter att vi båda sovit på förmiddagen tog vi oss sen ut och lunchade på Zocalo. Vi båda åt utav min wrap! Efter det lekte vi loss i Pelle Svanslös lekpark, den som Cornelis älskar att vara i. Finns så mycket spännande djur i trä att kika på där tycker han, och kanske är råttorna lite extra spännande. När det var mellisdags fick han sitta i mitt knä och så delade vi på en clementin. Han satt där så snällt och bara gapade när jag kom med klyftorna. Fy vilken fin stund! Och som om han inte vore drömmig nog tillät han mig shoppa smink på Åhlens efteråt, utan minsta gnäll. Nåja, jag fick locka med digestive-kex.
 
Ikväll ska vi laga pasta carbonara och sova tidigt. Jag. Är. Så. Jäkla. HIMLA. Trött. Nämen det är inte kul hur slut jag känner mig om kvällarna. Hemmet typ förfaller. Jonas bär helt klart ett tyngre lass med disk och så just nu. 
 
 
/R.
 
 

Taggar: barn, familj, livet, mamma, mammablogg, mammalivet, shopping;

Kommentera inlägget här :