Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Personligt kök.

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
 
 
 
Varje morgon är min högsta prioritet utan tvekan att antingen komma ut så fort som möjligt eller att leka med Cornelis så att han är nöjd. Det blir alltså väldigt ofta att jag skiter i morgondisken för att han inte tycker om det. Sån är han, han blir less. Detta resulterar ju då i att vårt kök blir så sjukt oinbjudande och oinspirerande typ varje kväll när man ska börja med middagen. Trist.
 
Ikväll fick jag nog och försökte med några enkla medel att piffa upp vårt nyproduktionskök till ett lite mer personligt sådant. Lite inslag av trä, koppar och lite grönt. Ska verkligen försöka tända de där himla ljusen intill spisen när jag lagar mat i framtiden, för gud så mycket mer känsla man får.
 
SÅ! Vet inte hur jag ska finna ett system för att orka städa i mitt kök dagtid, men usch vad dåligt man mår när det bara förfaller också.
 
 
Det var det om vårt kök. KRAM / R.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anneli:

Det är ju underbart när man kan sätta sin personliga prägel :)

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Tänk vad lite som behövs för att höja mysfaktorn🌿🍀🍃

Svar: Ja men ellerhur! :)
Rebecka Lindström

3:e kommentar, skriven , av Sarah:

Så kul att fixa i ordning lite :)

Svar: Ja man behöver lite omväxling ibland :)
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :