Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Tid för mig själv.

publicerat i Allmänt;
 
♡    ♡    ♡
 
 
 
En torsdagsfika från igår. Jag gjorde lite extra lyxigt när Cornelis sov på eftermiddagen, man får ju passa på. Tittade på en bra dokumentär i SVT och drack te. Så mysigt! Älskar btw min nya beiga mugg från Mateus, från deras Bubbles-kollektion!


Fredag, välkommen!

Hej hörrni, hoppas allt är bra! Tack för att ni kikar in här 🤗
Trots att min man (när ska jag vänja mig?) överger mig ikväll för en klassfest så känns det bra ändå. Jag har laddat upp för att redigera min vlogg ikväll följt av att jag ska titta på något bra på TV. Det brukar dock sluta med att jag sätter på en halvbra men ändå halvhärlig romantisk komedi samtidigt som jag råkar nätshoppa något. Hoppsan! Men helgen bjuder också på himla mycket kul. Imorgonkväll lördag får vi bland annat middagsgäster, våra familjekompisar kommer hit. Så Cornelis kommer ha båda sina grabbpolare att leka med då, tror han längtar en massa!


Önskar er en fortsatt fin fredag, kramar! / R.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Låter mysigt & så god fika :)

Svar: Ellerhur ;) Önskar dig en fin helg :)
Rebecka Lindström

2:a kommentar, skriven , av iseedee:

Nätshopping är bra för själen ibland! Go for it!
Vilka mysiga foton!

Svar: Ellerhur, det är ju så härligt :D Tack! Önskar dig en fin helg :)
Rebecka Lindström

3:e kommentar, skriven , av Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Skönt med lite egentid :)

4:e kommentar, skriven , av Hemma Hos Felicia:

det låter nästan mysigare än en klassfest! Hoppas du hade en riktigt härlig kväll!!

5:e kommentar, skriven , av Jennie:

Så mysigt med en tid själv.

6:e kommentar, skriven , av anneli:

haha det låter ju dock som en perfekt egentid ju.
Slöglo något dåligt,äta något gott och bara vara :)

Kommentera inlägget här :