Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Byhappyme.

publicerat i Allmänt;
 
♡     ♡     ♡
 
Inlägget är ett samarbete med Byhappyme.
 

Har fått hem lite produkter från Byhappyme som säljer en rad olika barn- och babyprodukter men som framförallt riktar in sig på personliga produkter såsom namnmärkta nappar och bestick samt namnlappar!


Hemsidan har ett stort utbud av olika nappar men jag valde den här varianten som passar Cornelis utmärkt!


Tycker dom är så fina! Jag valde lite diskreta färger på napparna så att de ska passa de flesta outfits, men man kan välja bland massa olika färger. Hemsidan säljer även många fina nappkedjor och jag valde denna!


Titta så bra med dessa namnlappar också! Perfekt att sätta på kläder och leksaker.

 

Namnlapparna förstörs inte ens när man kör dem i tvättmaskin, så bra! Tycker verkligen Byhappyme har en utmärkt affärsidé eftersom våra småttingar har en tendens att slänga saker lite hur som helst runt om sig, men med dessa produkter underlättas det att rätt sak kommer tillbaka till rätt älskling! Tack så mycket!
 
 
Godmorgon föresten! Och välkomna alla nya som hittat hit!
 
Ska fatta mig kort, men mina och Cornelis planer för dagen är träning/barnpassning på gymmet följt av lekdejt i parken. Drömdag enligt mig, eller enligt oss båda egentligen! Vi hörs snart igen, KRAM!
 
 
/R.
 
 
 
 

Taggar: barn, byhappyme, familj, livet, mammablogg, samarbete;

Kommentera inlägget här :