Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Hemmet är mitt allt.

publicerat i Allmänt;
 
✩    ✩    ✩
 

Godkväll vänner! En liten uppdatering om vår kväll. Vi har haft en supermysig familjehemma-kväll (som alltid) och bara myst och ätit gott. Efter att ha sovit bort nästan hela eftermiddagen (vilket vi alla tre verkligen behövde) vaknade vi upp och var sugna på något extra festligt fredagen till ära. Det fick bli smörstekt tortillabröd med brie och mangochutney.
 
 
Till det drack vi Kiviks rosé. Ett fint minne när vi köpte dessa där nere i Skåne. Vi sa att vi bara skulle dricka dem vid speciella tillfällen och i andakt. 
 
 
Min man! Så knäppt!
 
 
Och min älskade älskade älskade son. Han är allt! Han fick stå och käka på skivfodral och kolla på Pettson medan vi åt vår vuxenmiddagen. Han hade ätit blodpudding med god aptit lite tidigare under kvällen. Han sprang iallafall fram och tillbaka mellan Tv:n och matbordet för att snacka eller kramas med oss där vi satt.
 

Sen hamnade vi här. Och i soffan. Och på golvet. Lite överallt. Huvudsaken var att Cornelis var på strålande humör, glad att få vara uppe lite på övertid. Att vara hemma om kvällarna alltså, det finns seriöst inget annat jag vill. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar det. Familjen, hemmet, tryggheten. BÄSTA bästa <3
 
 
Vi hörs imorgonbitti igen hoppas jag! Kram kram!
 
 
/R.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av enna:

Gud vad gott! Hoppas du får en underbar helg med din fina familj :)

Svar: Åå tack detsamma fina du <3
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :