Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Lördag.

publicerat i Allmänt;
 
✩      ✩      ✩
 

MAMMAS ALLT!

  
Haha älskar att han typ speglar sig i kastrullocket. Så stolt han ser ut!


"Var är pappa?" frågar jag honom eftersom jag hörde Jonas på ingång. "DÄÄÄäääääääh" svarar älsklingen med den ljusaste av röstar och pekar mot ytterdörren.
 
Godmorgon lördag! Hoppas ni mår bra!
Vi är i Täby hos Cornelis farmor och farfar. Fastrarna är hemma idag också så det är megamys!! Igår var jag och Jonas på ett supertrevligt födelsedagsfirande inne i stan som sagt. Lyxigt att gå gå iväg bara och Jonas, strosa på Stockholms gator finklädda mot restaurangen vi skulle till. Alltid lika ovant att vara barnfria. Man tänker alltid att det kan lixom inte vara så lätt att bara resa sig ur bilen med sin hansväska och bara gå. Men jo, just så smidigt är det när man inte har barn och vagn att konka runt på haha.


Vi hörs lite senare! Idag ska vi umgås med familj och bara ha det toppen!
 
/R.
 
 
 

Taggar: barn, familj, livet, mammablogg, mammalivet;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av JUNITJEJ:

Så söta bilder!

Svar: Tack :D Önskar dig en fin torsdag! :)
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :