Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Lyx med egentid.

publicerat i Allmänt;
(null)

(null)


Ikväll har jag som sagt lite egentid i form av behandlingar. Var nyss hos frisören och nu ska naglarna fixas. Är så dålig på att ta mig egentid, men har så svårt att slita mig från hemmet om kvällarna. Trivs ju hemma, men samtidigt så skönt när man väl är iväg. Skingra tankarna och så!

Aja, ville mest bara önska er en fin fredagkväll! Om en stund ska jag hem till mina grabbar igen, saknar dem lite redan hehe!

Kram / R.

💓


Kommentera inlägget här :