Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Min duktiga knäppis.

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 

Han där, han som gör som han vill. Alltid. Han som klättrar upp i soffan och ruckar på sin mammas tavlor för att sedan vända sig om med den busigaste av blickar. Han vet att han inte får, men han gör det ändå. Jag skrattar inombords och utombords. ÄLSK!
 
 
Ett tidsinställt inlägg till er som handlar lite om min 1-årings utveckling. Herregud, vad denna lilla man förstår mycket mer än vad vi trott. Vi säger åt honom att hoppa, då hoppar han. Vi säger åt honom att klappa på magen, då klappar han på magen. HUR kan han ha snappat upp detta, lilla gubben asså. Det är ju den givna vägen att gå, men jag blir helt varm i hjärtat utav stolthet när han lärt sig något nytt. Glömmer aldrig när han knäckte klappa-händer-koden. Nu säger han "Pappa" också!
 
 
Glöm inte kolla senaste vloggen i tidigare inlägg! 
 
 
/R.
 
 
 

Taggar: barn, familj, mamma, mammablogg, mammalivet;

Kommentera inlägget här :