Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Mycket spännande på gång.

publicerat i Allmänt, Personligt;
 
♡     ♡     ♡
 
 
Knäppte av några gosiga bilder på min gospojke för några dagar sedan. Hur söt är han inte i hängselbyxor? Jag älskar sånna här avskalade outfits på barn (enfärgat och enkelt), men en del av mig älskar faktiskt också sånnadär missmatchade klädesuppsättningar med Alfons Åberg-tryck på tröjan och randiga tights till det. Att det blir lite som det blir med barn typ, det är fint det. ALLT behöver inte vara så tillrättalagt, det blir man ju inte lycklig av. För kom ihåg att det ni ser här och på måååånga andra bloggar är tillrättalagt ibland 🙂 För mig handlar det om att skapa en fin bild, inte att visa upp nån verklighet som inte existerar. Hoppas ni fattar 💜

  
 
Nån som inte kan eller vill sitta still. 

 
Det är så mycket detaljer i Cornelis rum som jag älskar. Som denna myshörna med hans dimbara Miffy-lampa. Kuddar från Done By Deer och Bloomingville Mini, så fina!

 
 
Godkväll söndag föresten kära läsare! Tack än en gång för att ni kikar in på min lille blogg!
 
Idag har vi spenderat dagen på en 4H-gård här i Uppsala, helt underbart att få visa Cornelis lite djur och natur. Efter det tog jag och Jonas en fika när C sov, superskönt var det eftersom vi fick en himla fin stund bara jag och min man ihop. Hehe, min man!?
 
Jag sitter och planerar lite för veckan som jag brukar göra på söndagkvällar. Det är inga stordåd till planer jag sitter och smider, mest sånt jag tycker är mysigt att ha för mig om dagarna med Cornelis. På tisdag kommer min farmor och pappa hit eftersom det är min födelsedag och det ser jag så himla mycket fram emot. Min farmor har inte sett lägenheten, så det ska bli skoj att få visa henne den. Och på fredag har vi en så himla nervös (men samtidigt spännande sak inplanerad) att jag knappt klarar av att tänka på det. Ni kommer få veta mer sen, men inte än på ett tag!

 
Önskar er en fortsatt fin söndagkväll, kram /R.
 
 
 

Taggar: barn, familj, livet, mammablogg, veckan;

Kommentera inlägget här :