Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Mysmorgon med min myskille.

publicerat i Allmänt;
 
 

Ursäkta men har ni sett något mysigare? 😍 Passar alltid på att lägga mig bredvid Cornelis när han dricker välling eftersom han blir så lugn utav den. Snor lixom åt mig lite gratis gos!


Godmorgon fredag!
 
Idag väntar en lite speciell dag. Om en stund ska jag ta med Cornelis ut på café. Eller han ska ligga och sova i vagnen, jag ska slå mig ner i en skön fåtölj och dricka morgonkaffet på ett café idag istället. Älskar att vara hemma, men vill ut idag, göra nått nytt! Såg ett par som satt längs med en gata här i stan i solen och drack kaffe igår. Det såg så underbart ut så jag kopierar deras koncept.
 
Lite senare i eftermiddag ska jag faktiskt både gå till frisören och efter det fixa naglarna. Schellac blir det, sånt som sitter på ett par veckor! KUL med lite piff inför helgen 😙 Jonas kommer och tar Cornelis då, perfekt!
 
 
Önskar er en fin början på helgen, kram!
 
 
/R.
 
 
 

Taggar: barn, familj, helg, livet, mammablogg, mammaledig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Så fina bilder hoppas du får en riktigt fin helg 😍

Kommentera inlägget här :