Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Nu vecka.

publicerat i Allmänt;
(null)

Godmorgon!💕

Nu har Jonas börjat skolan igen och jag är mammaledig som vanligt igen! Har ju gjort detta i 14 månader nu men ändå var det lite nervöst igårkväll. Vill bara att det ska bli bra, att jag ska känna mig närvarande för honom och ändå själv njuta. När man är sliten finns ju inte alltid ork att vara superrolig som mamma. Men jag gör mitt bästa!

I eftermiddag ska vi iallafall på öppna förskolan vilket är det roligare han vet. Då njuter jag iallafall att se honom ha det bra!

Just nu myser jag i soffan och försöker att inte sväva iväg för långt i tankarna. Försöker vara i nuet osv. Ändå kan jag inte låta bli att drömma mig bort till fjäll, lugn, frisk vind och till nån värld utan press på hur man "ska" va😌 Japp!


/R.Kommentera inlägget här :