Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Saker jag vill bli bättre på.

publicerat i Allmänt, Personligt;
 
Godkväll allihop! Hoppas ni mår bra! Jag och Jonas sitter och äter godis i soffan och kollar på Ullared. Vilken legendarisk serie, vi kan inte tröttna! Cornelis somnade precis efter att ha levt rövare hela kvällen dvs., sprungit runt och slitit ut formar ur skåpen och klättrat på det mesta. Men han var på så gott humör vilket är helt ljuvligt när han är. Trivs så himla bra när vårt hem är sådär levande. Mysbelysning, tända ljus, spring och lek, bakgrundsmusik, busig unge som vill bli jagad, mat på golvet efter middagen och tofflorna på. Förstå i framtiden när man har kanske tre barn som springer runt och tjoar. Min dröm <3
 

Bilderna är föresten tagna när vi var på Österlen förra månaden. Så fina minnen! Min klänning kommer från Chiquelle, drömklänning pga hur skön som helst!
 
♕    ♕    ♕    ♕    ♕
 
Annars är jag rätt less på att döma mig själv så hårt ibland, för det är så satans jobbigt. Nästa vecka fyller jag 25, och vid den uppnådda åldern kan jag tycka att jag borde vara lite smartare än vad jag ibland är. Så från och med tisdag på min födelsedag ska jag:
 
- Bli bättre på att se det jag har och uppskatta det till 110 procent istället för att jämföra mig med andra.
- Tänka att jag duger som jag är och inte trilla från det tänket.
- Vara tillfreds med det jag har och det jag skapat mig och inte sörja det jag inte har. För så fint mitt liv ändå är.
- Inte ha för höga krav på mig själv som mamma. Det är okej om klockan är 11.30 nån dag och både jag och C fortfarande inte bytt om och frukostdisken står framme men det är dags för lunch. Det blir så ibland. Man behöver inte ha superduperskojiga aktiviteter inplanerat varje dag.
 
 
Ska försöka, ska göra mitt bästa!
 
 
/R.
 
 

Taggar: familj, livet, mammablogg;

Kommentera inlägget här :