Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Stickat.

publicerat i Allmänt;
(null)

En dagens i mysigaste stickade tröjan från Mango. Att ha på sig den nu när det är 3 grader om mornarna är 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

(null)

(null)

Hej fredag!

Jag och lilleman har lekt järnet på öppna förskolan imorse. Han vaknade så pass sent imorse och eftersom han då inte behövde någon förmiddagsvila var vi ute redan klockan 09.00! Så skönt att komma ut i tid och andas frisk kall luft och morgonsolen som strålade. 

Just nu sitter jag på ett supertrevligt italienskt lunchställe i en galleria här i Uppsala. Det är högt i tak och väldigt ljust, blir man inte glad av det vet jag inte. En liten bekännelse jag har är att jag äter lunch ute väldigt ofta. Det ger mig så mycket på så många sätt, så det är helt klart vad jag lägger mest på (med glädje). Det är inte varje dag man har något planerat, men att då få sitta själv på ett ställe med en podcast som spelar när Cornelis sover är helt fantastiskt tycker jag! Bara slippa vara i lägenheten så mycket lixom.

Om några timmar drar vi till Täby för en hel helg där! Så vi hörs i nästa inlägg, kram på er!

/R.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av iseedee:

Vad härligt tröjan ser ut! =)

Kommentera inlägget här :