Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Stressigt.

publicerat i Allmänt;
(null)

(null)

Just nu sitter vi lagom stressade i bilen mot Täby. Är det något man mår dåligt av så är det ju att stressa.. Och tyvärr somnade Cornelis nu också vilket jag hade hoppats på att han inte skulle göra. Han ska nämligen barnpassas av sin farmor och farfar ikväll, och vi har ju sagt att han somnar 19.00 varje kväll, men nu har jag ingen aning om hur länge har kommer känna för att vara uppe ikväll, haha..

Jag och Jonas ska iallafall på ett födelsedagsfirande av en vän till mig inne i Stockholm vilket såklart ska bli riktigt skoj! Inte så ofta jag och Jonas är iväg själva!

Vi hörs mer och bättre när jag inte är sönderstressad! Önskar er en fin fredagskväll💕
Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linnéa:

Wow vilka snygga påsar!

Svar: Jamen ellerhur, från Åhlens :)
Rebecka Lindström

Kommentera inlägget här :