Välkommen! ♡ Jag som driver denna blogg heter Rebecka och är 24 år gammal. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo Jonas och vår son Cornelis som föddes sommaren 2017. Jonas och jag träffades redan som 18-åringar och vi har alltid drömt om att bilda familj tidigt. Jag är utbildad sjuksköterska men är just nu mammaledig. Jag siktar på att utbilda mig till barnmorska senare i livet när det känns rätt. Jag älskar att fota vackra saker och tenderar att lägga lite för mycket tid på att fota matbilder och dylikt. Annat som dyker upp i bloggen är söta bebisbilder eller mig poserandes på en parkbänk i solbrillor. Jag önskar sprida glädje hos dig som läser. Man skulle kunna kalla min blogg för en renodlad mammablogg. Hoppas du trivs och vill stanna kvar här! Kram ♡ Kontakt: becka_93_1@hotmail.com

Vilken helg..

publicerat i Allmänt;
 
 

Mammas allt! Hur lortig tror ni han blev efter lekparken? Svar: extremt!

 
 
 

Haha så smutsig rumpa. Världens gulligaste blöjrumpa!

 
 
Godkväll!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men tiden har varit knapp nu i helgen. Cornelis har varit förkyld och besvärad utav det i helgen. Imorrn tror jag det är bättre så vi förhoppningsvis kan gå till Öppna förskolan igen!
 
Oj oj, vilken helg. Är helt slut både psykiskt och fysiskt utav allt detta skrikande. Tror han håller på att få tänder. Känner mig så dålig som mamma när han bara skriker och jag inte kan trösta honom. Vad gör jag för fel lixom? Samtidigt måste livet gå runt, mat lagas och hemmet skötas. Inte lätt med en tokmissnöjd liten pojke.
 
Nu tar vi nya tag inför veckan iallafall! Jag är taggad på massa bus och lek med min älskade skatt. Känner mig även påfylld av energi efter gårdagens kväll i Stockholm med ett par gamla vänner, så härligt det var!
 
Kram / R.
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av EVELINA:

Vad jobbigt att han varit förkyld, hoppas han mår bättre nu så att ni kan gå till Öppna förskolan! Och känner igen den där känslan av hjälplöshet när ens barn bara skriker och har ont, man vill bara kunna göra allt bra igen och trösta! <3

Kommentera inlägget här :